Voorwaarden Senioren KNLTB Competitie tennis / padel

Ieder clublid kan zich per email inschrijven. Vul het inschrijfformulier volledig in en verstuur dit naar: [email protected] 

De uiterste inschrijfdatum op website TP Loonse Duinen onder tabblad competitie is leidend.

De verenigingscompetitieleider (VCL) communiceert na inschrijving tijdig aan teamcaptains een datum en tijdstip om de wedstrijdballen op te halen en de competitiebijdrage te betalen in de kantine.

Van teamcaptains wordt verwacht om op dit tijdstip aanwezig te zijn om te betalen en wedstrijdballen op te halen.

Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het op tijd lid zijn van TP Loonse Duinen en op tijd in het bezit zijn van een digitale spelerspas.  

Uitslagen dienen direct na de wedstrijd ingevoerd te worden op de site van de KNLTB of via de Clubapp; in ieder geval voordat de tegenstanders het park verlaten. De captains van de teams zijn hiervoor geautoriseerd en evt ook teamleden indien dit bij opgave is doorgegeven.

Handleiding Clubapp onder tabblad competitie.

Bij problemen met het invoeren kan er contact worden opgenomen met 1 van de VCL’s. Een  VCL is bevoegd om foutief ingevoerde uitslagen/spelers binnen 7 dagen te herstellen.

Bij alle vragen rondom competitie (regels/boetes/regen/uitstel/inschrijven) kan eerst zelf gekeken worden op internet via de link vermeld onder tabblad competitie. Kom je er niet uit, neem dan contact op met de VCL.

Neem nooit zelf contact op met de KNLTB, dit contact verloopt altijd via de VCL.

De KNLTB hanteert standaard begintijden voor competities. Bij inschrijving kan een gewenste voorkeurstijd ingevuld worden, maar dit is geen garantie. De VCL zal op basis van het aantal inschrijvingen een baanindeling maken en indien mogelijk worden hiermee voorkeurstijden meegenomen.

Bij teveel inschrijvingen zal de VCL contact opnemen met de teamcaptains.  

Boetes:

Terugtrekking van een reeds ingeschreven team na sluiting inschrijfdatum KNLTB wordt beboet.

Tijdens de competitie kan de KNLTB ook boetes uitdelen voor:

  • te laat komen
  • niet op tijd de standen invoeren
  • niet op komen dagen op een wedstrijddag
  • fictieve standen invoeren

Boetes worden verhaald op de betreffende teamleden en worden rechtstreeks aan de KNLTB betaald, niet aan de club.