Baan huren/reserveren

Wat moet ik doen als ik wil spelen?

Vrije baan:

Als lid van T.P. Loonse Duinen log hier in en vervolgens klik je het tabblad "Baan afhangen" en dan kun je een tennisbaan of padelbaan afhangen. Of je download de KNTLB ClubApp en hangt een baan af via de app.

Als je geen lid bent van T.P. Loonse Duinen is het mogelijk om een padelbaan te huren via de padelboeker. En wil je een tennisbaan huren, dan kan dat via de tennisboeker. Lees hier de KNLTB Meet & Play Algemene Voorwaarden.

Wanneer en hoe lang mag ik spelen:

Voor de Padelbaan en tennisbaan gelden de regels uit het baanreglement. De belangrijkste regels: altijd reserveren, de juiste schoenen, niet bij sneeuw spelen, voorrangsregels in acht nemen: globaal tot 20:00 uur hebben junioren voorrang.

Gebruik materialen padel (bij extern verhuur):

Naast de baan hangt aan de zijmuur van het clubhuis een kist met 4 padelrackets en 3 ballen. Je ontvangt 1 uur voor aanvang van de wedstrijd een code per e-mail, waarmee je de klep kunt openen. Controleer s.v.p. ook jouw spamfolder. Natuurlijk leg je alle materialen weer terug en doe je de kist weer op slot, als er na je niemand meer gebruik van wil maken. Zo kunnen ook anderen weer deze materialen daar vinden.