Update omtrent coronavirus

21 mei 2020


Afgelopen week is bekend gemaakt dat ook de senioren onder voorwaarden weer mogen gaan dubbelen (dus maximaal 4 spelers per baan). Een van de voorwaarde is dat we dit vooraf afstemmen met de gemeente. We gaan ons best doen, om dit aanstaande maandag te regelen, zodat ook de senioren vanaf maandag 25 mei 18.00 uur mogen dubbelen. Een andere voorwaarden is dat men de 1,5 meter regeling ook op de baan in stand houdt.

We willen jullie nogmaals graag op de volgende voorwaarden / regels wijzen:

  • Reserveren van een baan via de KNLTB-app / website is verplicht! Het is dus niet toegestaan om aanwezig te zijn op het park zonder reservering.
  • Voor jeugdleden geldt dat ze daarnaast dat ze nog steeds moeten aangeven via 0649632255 (voor 12.00 uur) als ze die dag willen tennissen.
  • Volg de aangegeven routing. Dat wil zeggen; door de ingang naar binnen en rechtstreeks de baan op en de baan verlaten aan de achterkant van het park. 
  • Ouders en / of toeschouwers zijn vooralsnog helaas nog niet welkom op ons park.
  • Maak geen gebruik van de scoreborden i.v.m. het besmettingsgevaar.

Daarnaast geldt natuurlijk blijf thuis als je zelf klachten hebt en / of als iemand uit je huishouden koorts en / of benauwdheidsklachten heeft. 

We zien dat het al goed gaat met het online reserveren, maar mochten er toch nog vragen zijn dan kun je terecht bij 06 51352120 (Felix) of [email protected]

Hou afstand, blijf gezond, en tot later….  

Nieuwscategorieën Algemeen

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 641 474

Sportpark De Raaij

Raaijweg 13
5825 AL Overloon