Padelbaan huren/reserveren

06 januari 2020


Vrije baan:

Als lid van T.P. Loonse Duinen klik je hier en dan zie je of de padelbaan vrij of bezet is en kun je een baan reserveren.

Als je geen lid bent van T.P. Loonse Duinen klik je op de knop hier en dan zie je of de padelbaan vrij of bezet is en kun je een baan reserveren/huren tegen een vergoeding van € 20,- per uur.

Wanneer en hoe lang mag ik spelen:

Voor de Padelbaan gelden dezelfde regels uit het baanreglement, zoals die gelden voor het tennissen. De belangrijkste regels: altijd reserveren, de juiste schoenen, niet bij sneeuw spelen, voorrangsregels in acht nemen: globaal tot 20:00 uur hebben junioren voorrang.

Gebruik materialen:

Naast de baan hangt aan de zijmuur van het clubhuis een kist met 4 padelrackets en 3 ballen. Je ontvangt 1 uur voor aanvang van de wedstrijd een code per e-mail, waarmee je de klep kunt openen. Controleer s.v.p. ook jouw spamfolder. Natuurlijk leg je alle materialen weer terug en doe je de kist weer op slot, als er na je niemand meer gebruik van wil maken. Zo kunnen ook anderen weer deze materialen daar vinden.

Lid worden

Enthousiast geworden en meteen lid worden van TC Loonse Duinen? Dat kan! Voor slechts € 100,00 wordt je lid van TC Loonse Duinen! Je kunt voor dit bedrag een jaar lang onbeperkt gebruik maken van de padelbanen én tevens kun je ook spelen op onze tennisbanen. Klik voor meer informatie op Lidmaatschap.

Klik op  Aanmeldingsformulier  om lid te worden.

Nieuwscategorieën Padel

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 641 474

Sportpark De Raaij

Raaijweg 13
5825 AL Overloon