Nieuwe wedstrijdshirts voor jeugdteams TP Loonse Duinen

21 november 2023


Sinds september dit jaar, spelen de jeugdteams van Tennis en Padelvereniging Loonse Duinen in nieuwe wedstrijdshirts. De shirts zijn mogelijk gemaakt door sponsoren Reland Locatieontwikkeling en DGB Bouw

De Jeugdcommissie over de shirts: “Echt mooi dat onze teams weer wedstrijdshirts hebben. De oude shirts waren niet meer beschikbaar voor jeugdleden. De nieuwe shirts hebben hippe, opvallende kleuren en daardoor een frisse uitstraling. We komen nu weer goed voor de dag op wedstrijden! Het past bij onze ambitie om meer jeugd aan te trekken, zodat de club ook in de toekomst gezond blijft. We bedanken daarom graag langs deze weg nog een keer de sponsoren Reland Locatieontwikkeling en DGB Bouw.” 

Elk team heeft een tas ontvangen met daarin de nodige shirts voor hun team. Inmiddels kunnen volwassen leden voor een mooie prijs via de club zelf ook een shirt bestellen, in dezelfde stijl. De shirts voor de volwassen hebben een gelijke uitstraling gekregen, zodat er eenheid ontstaat. Weer een mooie stap voor onze vereniging, TP Loonse Duinen!

Nieuwscategorieën Algemeen


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen