Bardienstkalender

17 januari 2020


Een vraag die wij al een paar keer hebben gekregen is, waar kan ik zien wie wanneer bardienst heeft? Deze vraag willen we graag hier voor jullie beantwoorden.

Om de bardienstkalender te bekijken moet je eerst inloggen op de website, wanneer je dit hebt gedaan kom je op een pagina genaamd Mijn Tennis en Padel Loonse Duinen, op deze pagina verschijnt meteen wanneer jij bardienst hebt. Als je wil zien wie er bijvoorbeeld vandaag is ingepland dan klik je op diensten. Vervolgens verschijnt er een kalender, als je op een (grijze) regel klikt dan verschijnt er een venster met daarin wie die dag bardienst heeft/hebben en van hoelaat tot hoelaat. Als er die dag geen (grijze) regel staat, dan betekend dat er voor die dag géén bardienst is ingepland.

Wanneer er op een dag meerdere personen zijn ingedeeld voor bardienst dan zie je meerdere regels in die kolom, om te zien wie er die dag bardienst heeft en van hoelaat tot hoelaat, moet je deze regels een voor een aanklikken.

Wij hopen dat het zo wat duidelijk is voor iedereen, mochten er toch nog vragen zijn stuur dan een mailtje naar [email protected]

Nieuwscategorieën Algemeen

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 641 474

Sportpark De Raaij

Raaijweg 13
5825 AL Overloon